Postime nga kategoria: Publikime

Universi Tetovë – Vizione per qytetin / IKSH

Jan 30th, 2011

Universi Tetovë – Vizione per qytetin / IKSH

Materiali në vijim përmbledh një proces të gjatë hulumtimi të zhvilluar nga IKSH, Instituti Kërkimor Shkencor i U_POLIS në bashkëpunim me Komunën Tetovë lidhur me eksplorimin e potencialeve dhe skenarëve të mundshëm të zhvillimit të sistemit urban dhe territorial të Tetovës. Materiali që paraqitet në këtë manifest nuk është as vizion utopik dhe as projekt [...]