Rreth nesh

Kjo eshte nje faqe qe do te permbaje te gjitha eksperiencat e kerkimeve shkencore te Universitetit Polis, duke perfshire workshope te ndryshme, bashkpunime me universitete te tjera, eksperiencat profesionale si dhe studime kerkimore.